Webdesign

Word (mooi) gevonden

Je wilt een goede website laten bouwen. Er zijn letterlijk miljoenen websites op het internet. Hoe wil jij daartussen opvallen? Goed nieuws: je klanten zoeken jou. Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat je gevonden wordt. Wij ontwerpen, maken, onderhouden en/of optimaliseren je website, zodat deze zoekmachinevriendelijk is (SEO). Wij weten hoe klanten jou vinden. Jij hebt ons immers ook gevonden.

Webdesign of webontwikkeling

Via je website maken je klanten voor het eerst kennis met je bedrijf. Het eerste wat opvalt is je huisstijl. Deze verpakking valt onder ‘webdesign’ (ook wel ‘webontwerp’). Dit design moet uiteraard top zijn. Een mooie website maakt dat je klanten graag blijven hangen op je site. Wanneer klanten op je site navigeren, moet dat soepel gaan. Zo niet, dan ben je ze kwijt. Onder de ‘motorkap’ moeten alle codes dus ook kloppen. Alles wat daar gebeurt, valt onder ‘webontwikkeling’. Wij doen alles in een: je website ontwikkelen en je website ontwerpen.

Website laten bouwen

Onze jarenlange ervaring met het maken van websites maakt dat je van ons kunt verwachten dat we zorgvuldig te werk gaan. We maken alleen websites waar we zelf trots op kunnen zijn.

Ga je je website laten maken door ons dan doen we dat dus grondig. Voordat we beginnen met het bouwen doen we eerst wat voorwerk. We gaan samen met jou uitgebreid kijken wat er moet komen. We willen onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat wil jij uitstralen?
  • Welk gevoel moeten mensen krijgen als ze op jouw website komen?
  • Wat verwacht jouw klant als hij of zij op de website komt?
  • Wil je de site zelf beheren of wil je dat wij dat doen?

Naar aanleiding van dit gesprek bepalen we samen de lay-out en de functies van je website. Dit alles werken we uit tot een concept. Als jij het eens bent met het concept, gaan we de website bouwen.

SEO (search engine optimization)

Een goede website moet ook gevonden worden. Gevonden worden op het internet is een vak apart. We noemen dit Search Engine Optimization of kortweg SEO. In het Nederlands is dat simpelweg zoekmachine optimalisatie.

Je kunt nog zo een goede en mooie website ontwikkelen, maar als niemand het ooit ziet, is het verloren tijd. Bij ons kan je een website laten maken die rekening houdt met de eigenschappen van de verschillende zoekmachines en het zoekgedrag van je klanten. Dit maakt het klanten makkelijker om jou te vinden. Wat positief is voor je omzet.

Onze websites zijn:

  • responsive (ze passen zich aan aan het schermtype en -grootte);
  • SEO-geoptimaliseerd: ze zorgen dat je goed gevonden wordt;
  • door jou zelf te beheren;
  • makkelijk en overzichtelijk voor je klanten;
  • gemaakt voor resultaat.

Laat ons je website bouwen, neem dan contact op.