OVER ONS

Van drukker naar allround printbedrijf

Wat doen wij?

NIVO is een gerenommeerde drukkerij en print- en webdesignbedrijf met een trackrecord van veertig jaar. Wij bieden een uitgebreide full-service aanpak voor onze klanten op het gebied van design, print, web en logistiek. Onze onderscheidende kracht ligt in onze veelzijdigheid en flexibiliteit, ondersteund door onze diverse en sterke ploeg van professionals. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden websites, zonder vast te zitten aan een bepaalde stijl. Als jouw visuele identiteit ons toevertrouwd wordt, ben je verzekerd van onze jarenlange ervaring en expertise.

Onze dienstverlening omvat meer dan alleen drukwerk en printen, we zijn up-to-date met de nieuwste technologieën en trends en zullen altijd ons best doen om aan jouw behoeften te voldoen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor al je print-, webdesign- en logistieke behoeften. Ontdek ons uitgebreide aanbod op onze website. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen met de beste oplossingen.

Wie zijn wij?

Als gerenommeerde drukkerij en webdesignbedrijf in Delft en omgeving genieten wij van een uitstekende reputatie. Onze geavanceerde drukpersen garanderen de hoogste kwaliteit en ons team bestaat uit ervaren en creatieve professionals die u graag van dienst zijn.
Bovendien beschikken wij over een groot aantal ondersteunende medewerkers, waaronder schrijvers, vertalers, ontwerpers, vormgevers en boekbinders, die altijd klaar staan om extra service te bieden. Dankzij onze flexibiliteit en diversiteit vinden wij voor elke uitdaging de juiste oplossing. Kies voor ons als uw betrouwbare partner in drukwerk en webdesign.

NIVO denkt met je mee

Kwaliteit

Onze professionele orderbegeleiders zijn experts op het gebied van design, webmogelijkheden en papierkwaliteiten, waaronder het FSC®-keurmerk en milieuvriendelijke opties zoals chloorvrij- en kringlooppapier. Ze beoordelen je ontwerp zorgvuldig en identificeren eventuele problemen voordat ze je adviseren over de beste opties voor jouw doel, inclusief alternatieve (sociale)mediaplatforms.

Bij NIVO zijn we er trots op dat we verder denken dan de initiële wensen van onze klanten en altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Onze orderbegeleiders kunnen soms een beetje eigenwijs zijn, maar dit is altijd in het belang van onze klanten en kan soms zelfs leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Bij ons gaat kwaliteit altijd boven alles en we hechten grote waarde aan het naleven van deadlines. Maak vandaag nog kennis met ons of vraag een offerte aan voor jouw project.

Wil je weten hoe mooi we jouw bedrijf in beeld kunnen brengen? Neem dan contact op.