OVER ONS

Van drukker naar allround printbedrijf

Wat doen wij?

NIVO is al veertig jaar drukker. We noemen het tegenwoordig niet alleen ‘drukken’ meer maar ook ‘printen’. Wij zijn een full-service print- en webdesignbedrijf. Alles wat je van een goede drukkerij mag verwachten doen wij nog steeds en veel meer. Wij dekken het hele spectrum: design, print, web en logistiek. Daarin zit onze kracht. We ontwerpen, maken en onderhouden websites; we zitten niet vast aan een stijl en we hebben een hele sterke en diverse ploeg om op elk vlak de beste service te kunnen bieden.

We doen dus wat we altijd deden, maar we gaan wel met de tijd mee. Dat zullen we ook altijd blijven doen. Jouw visuele identiteit is zoals altijd bij ons in goede handen.

Een compleet overzicht van wat we allemaal kunnen, vind je hier. Staat wat jij wilt er niet tussen, neem dan toch contact met ons op. Wij zijn goed in het vinden van oplossingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gevestigde drukkerij en webdesignbedrijf, goed bekend in Delft en omstreken. We hebben een krachtige reputatie; onze drukpersen leveren topkwaliteit; ons team is fris, ervaren, hulpvaardig en erg creatief.

Naast het kernteam hebben we een groot aantal hulptroepen. Dit zijn schrijvers, vertalers, ontwerpers, vormgevers, boekbinders, etc. Zij staan klaar om ons bij te springen voor extra service. Dit maakt ons niet alleen sterk, maar ook flexibel: wij vinden altijd de juiste oplossing.

NIVO denkt met je mee

Kwaliteit

Onze orderbegeleiders kunnen je alles vertellen over design en webmogelijkheden, maar ook over papierkwaliteiten. Bijvoorbeeld over het FSC®-keurmerk en minder milieubelastende papiersoorten, zoals chloorvrij- en kringlooppapier. Deze begeleiders kijken naar de mogelijkheden van je ontwerp en waar deze eventueel problemen zou kunnen opleveren. Hierna bepalen ze of er geen betere (sociale)media zijn voor jouw doel.

Hoewel onze orderbegeleiders soms een beetje eigenwijs zijn, is dit altijd in het voordeel van de klant. Door verder te denken dan jouw oorspronkelijke wensen, kan er soms flink worden bespaard.

Bij NIVO gaat kwaliteit altijd voor alles. Dit doen we natuurlijk altijd met groot respect voor de deadline.

Maak kennis of vraag een offerte.

Wil je weten hoe mooi we jouw bedrijf in beeld kunnen brengen? Neem dan contact op.