PRINT OFWEL... DRUKWERK !

Jouw drukwerk is ons drukwerk

Kleine opdrachten bestaan voor ons niet. Elke opdracht krijgt bij ons even veel zorg. Die zorg wordt ondersteund door 40 jaar drukervaring en een enorme kennis van technieken. In onze drukkerij gebruiken we de juiste kleuren, de juiste inkt, het juiste papier en de juiste techniek. We gunnen je het beste.

We drukken zowel offset (druktechniek met behulp van aluminium platen) als digitaal. Welke techniek we gebruiken, hangt af van de opdracht.

DRUKKERIJ

Bij drukken staan de gegevens op je drukwerk vast, dus elk exemplaar is gelijk. Door de relatief hoge opstartkosten wordt het voordeliger bij grote oplages.

PRINTERIJ

Printen is digitaal ‘drukken’. We kunnen hierbij gebruik maken van variabele data. Dit betekent dat we het voor elke ontvanger van jouw drukwerk persoonlijk kunnen maken. De opstartkosten van printen zijn veel lager dan van drukken. Hierdoor kunnen we werken met een stukprijs.

KWALITEIT

Voor jou betekent dat concreet: de beste kwaliteit. Daarin is er geen verschil. Dus drukken of printen? Voor ons maakt het niet uit welke techniek we toepassen in ons allround print- en webdesignbedrijf. Het wordt altijd mooi.

Vraag naar de mogelijkheden

Nabewerking

Het kan nog mooier

Als de inkt droog is, zijn we nog niet klaar. Als je drukwerk meer aandacht verdient, kunnen we het op een bijzondere manier nabewerken. We zijn thuis in uiteenlopende technieken om te zorgen dat je nog meer opvalt in de massa. Een greep:

  • Veredelen: we kunnen de drukvellen van een luxe beschermlaag voorzien (veredelen). Dit kan met foliedruk, laminaat en/of uv lak.
  • Rillen, perforeren en pregen: we kunnen ook het papier zelf bewerken door te rillen (vouwtechniek), te perforeren (voorzien van gaten) en te pregen (reliëfdrukken).

 

Met de laatste hand brengen we je drukwerk in de juiste vorm. De drukvellen worden gesneden, gevouwen, geniet-, garenloos- of genaaid gebrocheerd (ingebonden) tot het eindproduct. Dit kunnen brochures, softcover of hardcover boeken zijn. 

We adviseren je graag welke afwerking het beste past bij jouw doel. Alles is mogelijk en als wij zeggen ‘alles’ dan bedoelen wij ook ‘alles’.

Aanleveren

Documenten kan je aanleveren per e-mail via dtp@nivo.com of via WeTransfer. Bekijk de aanleverspecificaties hieronder: is het document door onze PreMedia afdeling in orde bevonden, dan wordt de productie in werking gezet.

Wil je weten hoe mooi we jouw bedrijf in beeld kunnen brengen? Neem dan contact op.