PRINT OFWEL... !

Voor het maken van drukwerk hebben wij twee technieken (offset)drukken en printen:

What’s in a name?

DRUKKERIJ

Bij drukken staan de gegevens voor op je drukwerk vast en is dus elk exemplaar gelijk. Door de relatief hoge opstartkosten wordt het voordeliger bij grote oplages.

PRINTERIJ

Printen is digitaal. Je kunt hierbij gebruik maken van variabele data. En het dus voor elke ontvanger van jouw drukwerk persoonlijk maken. De opstartkosten van printen zijn veel lager dan van drukken, waardoor je kunt werken met een stukprijs.

KWALITEIT

Voor jou betekent dat concreet: de beste kwaliteit, want daarin is er geen verschil. Voor ons maakt het niet uit welke techniek we toepassen in ons allround print- en webdesignbedrijf: het wordt altijd mooi.

Vraag naar de mogelijkheden

Nabewerking

Ieder zijn eigen specialiteit

Als het gaat om printen doen we veel zelf. Denk aan: afdrukken, vergaren, vouwen, boren, prägen, stansen, lijmen, veredelen, lamineren, hechten, inbinden, etc. Drukwerkveredeling, of het inbinden tot boeken, is werk voor gespecialiseerde bedrijven. Wij bieden je graag topkwaliteit, daarom werken we samen met de beste binderijen van Nederland.

Natuurlijk zien we ook bij alles wat we uitbesteden erop toe dat het resultaat aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. Ons doel blijft het zo goed mogelijk realiseren van jouw ideeën en daarvoor gebruiken we alle middelen.

Aanleveren

Documenten kan je aanleveren per e-mail via dtp@nivo.com of via WeTransfer. Bekijk de aanleverspecificaties hieronder: is het document door onze PreMedia afdeling in orde bevonden, dan wordt de productie in werking gezet.

Nieuwsgierig of gewoon een vraag, neem contact met ons op