PRINT OFWEL... DRUKWERK !

Jouw drukwerk is ons drukwerk

Bij onze drukkerij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen kleine en grote opdrachten. Elke opdracht krijgt bij ons dezelfde zorg en toewijding, ondersteund door meer dan 40 jaar drukervaring en uitgebreide kennis van diverse druktechnieken. Wij streven naar perfectie door gebruik te maken van de juiste kleuren, inkt, papier en technologieën. Of het nu gaat om offset (druktechniek met behulp van aluminium platen) of digitale druk, wij kiezen de juiste techniek voor elke specifieke opdracht. Bij ons krijg je gegarandeerd het beste resultaat.

DRUKKERIJ

Bij een drukkerij worden de gegevens op je drukwerk vastgelegd, waardoor elk exemplaar hetzelfde is. Dit maakt het vooral voordelig bij grote oplages, omdat de opstartkosten relatief hoog zijn.

PRINTERIJ

Printen is digitaal ‘drukken’. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van variabele data, waardoor elk exemplaar persoonlijk gemaakt kan worden voor de ontvanger. De opstartkosten van printen zijn veel lager dan bij drukken, waardoor er gewerkt kan worden met een stukprijs. Wil je meer weten over het verschil tussen drukwerk en printwerk? 

KWALITEIT

Bij ons print- en webdesignbedrijf staat kwaliteit voorop. Of we nu drukken of printen, we streven altijd naar de beste kwaliteit. Bij ons hoef je je dus geen zorgen te maken over het verschil tussen de twee technieken. We hebben ervaring met beide en kunnen beide toepassen om het mooiste resultaat te behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nabewerking

Het kan nog mooier

Als de inkt droog is, zijn we nog niet klaar. Als je drukwerk meer aandacht verdient, kunnen we het op een bijzondere manier nabewerken. We zijn thuis in uiteenlopende technieken om te zorgen dat je nog meer opvalt in de massa. Een greep:

  • Veredelen: we kunnen de drukvellen van een luxe beschermlaag voorzien (veredelen). Dit kan met foliedruk, laminaat en/of uv lak.
  • Rillen, perforeren en pregen: we kunnen ook het papier zelf bewerken door te rillen (vouwtechniek), te perforeren (voorzien van gaten) en te pregen (reliëfdrukken).

 

Met de laatste hand brengen we je drukwerk in de juiste vorm. De drukvellen worden gesneden, gevouwen, geniet-, garenloos- of genaaid gebrocheerd (ingebonden) tot het eindproduct. Dit kunnen brochures, softcover of hardcover boeken zijn. 

We adviseren je graag welke afwerking het beste past bij jouw doel. Alles is mogelijk en als wij zeggen ‘alles’ dan bedoelen wij ook ‘alles’.

Aanleveren

Documenten kan je aanleveren per e-mail via dtp@nivo.com of via WeTransfer. Bekijk de aanleverspecificaties hieronder: is het document door onze PreMedia afdeling in orde bevonden, dan wordt de productie in werking gezet.

Wil je weten hoe mooi we jouw bedrijf in beeld kunnen brengen? Neem dan contact op.