Ontwerp of DTP

Als je nog niet precies weet wat je wilt, dan hebben wij de middelen om je sterkste ideeën om te zetten in beeld. Onze afdeling Vormgeving heeft de kennis om te verhelderen wat jij 

voor ogen hebt. Samen werken we jouw ruwe schets uit tot een passend ontwerp.

Personalisatie

Het is bij ons mogelijk om grote oplages te printen die toch voor elke ontvanger persoonlijke informatie bevatten. Dit komt doordat wij niet alleen drukken, maar ook in hoge kwaliteit printen. (Zie het kopje What’s in a name).

Denk bij het personaliseren in zijn simpelste vorm aan adressen. In een meer ingewikkelde vorm is het mogelijk om gegevens in foto’s te verwerken. We noemen dit: Variabele Data Printing (VDP). Jij geeft ons een Excel bestand met (klant)gegevens en wij zorgen ervoor dat ieder stukje drukwerk gepersonaliseerd wordt.

Met behulp van VDP wordt de kans op gezien worden nog groter. Uit onderzoek is gebleken dat dit wel 15 keer meer is dan wanneer het niet gepersonaliseerd is. En als je het vergelijkt met een e-mailing dan liggen deze resultaten nog vele malen hoger.

Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met één van onze technische medewerkers.

Aanleveren

Documenten kan je aanleveren per e-mail via dtp@nivo.com of via WeTransfer. Bekijk de aanleverspecificaties hieronder: is het document door onze PreMedia afdeling in orde bevonden, dan wordt de productie in werking gezet.

 

Nieuwsgierig of gewoon een vraag, neem contact met ons op