Grafisch ontwerp

Laat zien wie je bent

Of je nu de enige bent die doet wat je doet. Of als je een van 10.000 bent. Je bedrijf heeft een onderscheidbaar karakter en een daarbij passend uiterlijk nodig. In andere woorden: je wilt een herkenbaar merk. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf en waar het voor staat opvalt. Ons grafisch ontwerpbureau drukt het karakter van jouw bedrijf uit in vorm en kleur: we laten zien wie je bent; we zorgen dat je naam blijft hangen; we maken je mooi. Daar zijn we goed in.

Laat ons je grafisch ontwerp doen

Grafische vormgeving

Hoe komt het dat in de supermarkt huismerken er ook echt goedkoper uitzien dan A-merken? Dit is niet toevallig. Om het zo te krijgen, hebben grafische vormgevers goed nagedacht over wat het product moet uitstralen. Door goed grafisch ontwerp kan de klant al een beetje zien wie je bent.

Krachtig ontwerp zorgt er dus voor dat je in een oogopslag kunt zien of je te maken hebt met een A-merk of met Euroshopper. Ons grafisch ontwerpbureau gaat met je opzoek naar dat wat jou ‘jou’ maakt en zet dat karakter om in lijn, kleur, vorm, illustraties. We bieden doelgerichte grafische  vormgeving. Dit richt zich op:

  • huisstijl
  • lay-out
  • logo ontwerp
  • typografie
  • illustratie
  • visualisatie
  • design

Het betreft alles wat je via een visueel medium kan zeggen zonder woorden (even lichaamstaal buiten beschouwing latend). Eigenlijk zijn zelfs de woorden mogelijk door grafisch ontwerp. Het lettertype waar deze tekst in is geschreven is ook grafisch vormgegeven.

Natuurlijk doet niet elke grafisch ontwerper alles wat hierboven staat. Eenieder heeft zijn specialiteit, daarom hebben wij meerdere ontwerpers. Deze hebben allemaal hun eigen specialiteit.

Haal het beste uit je merk

Onze slogan ‘word (mooi) gevonden’ (onder het kopje webdesign) slaat op onze websites. Met name de functionaliteit en het uiterlijk. Die boodschap is voor ons niet zomaar een leuke leus. Het drukt uit wat wij belangrijk vinden als het gaat om grafische vormgeving. Onze grafische ontwerpers zijn gespecialiseerd in het ‘mooi’ maken van het zichtbare gedeelte van jouw bedrijfsidentiteit.

Zelfs als je nog niet precies weet wat je wilt, dan hebben onze grafische ontwerpers de middelen om je sterkste ideeën om te zetten in goed beeld. Onze afdeling Grafische Vormgeving heeft de kennis om te verhelderen wat jij voor ogen hebt. Samen werken we jouw ruwe schets uit tot een passend ontwerp. Voor elke klant en voor elke stijl hebben wij een grafisch ontwerper die een passend ontwerp kan maken.
We garanderen dat het er mooi uitziet.

Personalisatie

Het is bij ons mogelijk om grote oplages te printen die toch voor elke ontvanger persoonlijke informatie bevatten. Dit komt doordat wij niet alleen drukken, maar ook in hoge kwaliteit printen. (Zie het kopje What’s in a name).

Denk bij het personaliseren in zijn simpelste vorm aan adressen. In een meer ingewikkelde vorm is het mogelijk om gegevens in foto’s te verwerken. We noemen dit: Variabele Data Printing (VDP). Jij geeft ons een Excel bestand met (klant)gegevens en wij zorgen ervoor dat ieder stukje drukwerk gepersonaliseerd wordt.

Met behulp van VDP wordt de kans op gezien worden nog groter. Uit onderzoek is gebleken dat dit wel 15 keer meer is dan wanneer het niet gepersonaliseerd is. En als je het vergelijkt met een e-mailing dan liggen deze resultaten nog vele malen hoger.

Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met één van onze technische medewerkers.

Aanleveren

Documenten kan je aanleveren per e-mail via dtp@nivo.com of via WeTransfer. Bekijk de aanleverspecificaties hieronder: is het document door onze PreMedia afdeling in orde bevonden, dan wordt de productie in werking gezet.

 

Wil je weten hoe mooi we jouw bedrijf in beeld kunnen brengen? Neem dan contact op.